Ιατρικές Πληροφορίες
  

«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ τον ΥΠΕΘΑ! και στη συνέχεια «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ο Καμμένος τον Γιαννόπουλο!

Ανυπόστατες οι καταγγελίες Καμμένου περί κονδυλίων που δόθηκαν σε δημοσιογράφους, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ!

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις που βασίζονται σε ελλιπή στοιχεία και οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα», και συνεχίζει: «Εκτός πραγματικότητας είναι όσα αναφέρθησαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για μαύρα χρήματα τα οποία εδόθησαν κατά καιρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους».

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του, την οποία οι ΑΝΕΛ διακίνησαν το βράδυ της Τρίτης non paper - αναφέρει τα εξής:

«Ως Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε πρωινές δηλώσεις του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Π.Καμμένου και να τονίσω ότι ο Οργανισμός αυτός του Υπουργείου Υγείας επιτελεί ένα υψηλότατο επιστημονικό έργο στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Είναι όμως προφανές ότι οι πολίτες για να γίνουν γνώστες όλων αυτών των παραμέτρων της δημόσιας υγείας, όπως είναι το κάπνισμα, τα διάφορα λοιμώδη νοσήματα ελονοσία, φυματίωση, ιός ebola –λύσσα – ιοί της γρίπης Η1Ν1 / Η5Ν1, εμβόλια, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καταπολέμηση κουνουπιών, ιός του Δυτικού Νείλου και τόσα άλλα, πρέπει να έχουν διαρκή ενημέρωση η οποία επιτυγχάνεται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ηλεκτρονικά και έντυπα – κάτι που έγινε επιτυχώς την προηγούμενη πενταετία ως όφειλε να γίνει, και που σήμερα δυστυχώς λόγω της οικονομικής στενότητας δεν μπορούμε να την ολοκληρώσουμε, με απρόβλεπτες βλαπτικές επιπτώσεις στους συμπολίτες μας.

Κάθε τέτοια δράση, σύμφωνα με τα δεδομένα των οικονομικών μας υπηρεσιών εγένετο με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, με παραστατικά και παραδοτέα – ως επίσης οι κατά το παρελθόν γενόμενοι έλεγχοι από αρμόδια οικονομικά όργανα δεν καταλόγισαν ευθύνες ούτε στη διοίκηση ούτε στους υπαλλήλους του Οργανισμού – έτσι με αυτά που ανεφέρθησαν από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για μαύρα χρήματα τα οποία εδόθησαν κατά καιρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους είναι εκτός πραγματικότητας.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας του ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποζημίωσε ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (φυσικό πρόσωπο), αντιθέτως το ΚΕΕΛΠΝΟ διαχρονικά και βάση αρμοδιότητας, υλοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μέσω των ΜΜΕ- τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο κτλ, πάντοτε σε συνεργασία με τους επίσημους ομίλους και εταιρείες αυτών και τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα. Ως εκ τούτου κάθε αναφερόμενη λίστα σε φυσικά πρόσωπα δημοσιογράφων είναι παντελώς ανυπόστατη.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεργάζεται με όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους μέσω της νομίμου οδού και ποτέ μέσω παράνομων διαδικασιών. Θα ήθελα να τονίσω και πάλι ότι τα Μ.Μ.Ε. και οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια είναι το εργαλείο μέσω των οποίων δύναται να ενημερωθεί το κοινό σε όλη την Ελλάδα για τα σημαντικά θέματα Δημόσιας Υγείας.

Οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων από ελλιπή στοιχεία που κατατέθηκαν οι υπηρεσίες μας είναι υποχρεωμένες να δώσουν όποια συμπληρωματικά στοιχεία ζητηθούν εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ».

Στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ΚΑΡΦΩΝΕΙ τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέροντας ότι «τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ μας την έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος» και «μην ξεχνάτε εμείς τον διορίσαμε Πρόεδρο στο ΚΕΕΛΠΝΟ»!!

Και ο χορός καλά κρατεί…

Σύμφωνα  με το xrimaonline.gr στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο διευθυντής του xrimaonline.gr για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ.
 
Με εξώδικη διαμαρτυρία του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αλλά και στον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Αθ. Γιαννόπουλο, απαντά ο διευθυντής του xrimaonline.gr  και της «Παραγωγής», κ. Ιωάννης Τασσιόπουλος, μετά την αναφορά του ονόματος του σε λίστα στην οποία φέρονται να περιλαμβάνονται δημοσιογράφοι που έπαιρναν χρήματα από τον παραπάνω Οργανισμό.

Ο κ. Τασσιόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχει εισπράξει ποτέ ούτε  ένα ευρώ από αυτό.

Ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος του και θα προσφύγει και στη Δικαιοσύνη κατά εκείνων που με την λίστα την οποία δημιούργησαν, διοχέτευσαν και αναπαρήγαγαν, προσπάθησαν να πλήξουν την προσωπική του αξιοπρέπεια και το επαγγελματικό του κύρος.
« επιστροφή