Ιατρικές Πληροφορίες
  

Ψάχνεις σύντροφο από το Διαδίκτυο?Αν σε λένε Ξένια,Σίσσυ,Στέλλα…ξέχασε το..Μάθε γιατί.

Μπορεί να έχετε  βασανίσει το μυαλό σας να βρείτε το τέλειο nickname , να βάλατε την πιο κολακευτική σας φωτογραφία στις σελίδες αναζήτησης συντρόφου αλλά λυπάμαι που θα σας το πω ….Όλα αυτά ΔΕ ΜΕΤΡΟΥΝ αν το  όνομα σας ξεκινά από το γράμμα Ν και κάτω…..

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Evidence Based Medicine, η επιλογή ονόματος όπου το αρχικό γράμμα ξεκινά από το πρώτο μισό του αλφαβήτου, σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να σας αναζητήσει κάποιος!!!


Δύο ερευνητές (ένας από το Λονδίνο και ένας από το Τέξας) ανέλυσαν 86 μελέτες για online dating και κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι όταν το αρχικό γράμμα ξεκινούσε από το τελευταίο ήμισυ του αλφαβήτου (Ν έως Ζ) οι πιθανότητές αναζήτησης από κάποιο πιθανό ταίρι μειώνονταν σημαντικά.


Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναζητήσεις γίνονται σύμφωνα με την αλφαβητική σειρά (συνειδητά και ασυνείδητα)…και οι καταχωρήσεις των ονομάτων είναι τόσες πολλές που μέχρι να φτάσει κανείς στο δεύτερο μισό της αλφαβήτου (αν έφτανε ποτέ) είχε βρει καμιά δεκαριά ταίρια τουλάχιστον…..


"Υπάρχει κάτι στην ανθρώπινη φύση που μας τραβάει προς όσους βρίσκονται στην κορυφή και αυτό το φαινόμενο, αν και δεν εξηγείται πλήρως, έχει αντίκτυπο στο online dating," υποστηρίζει ένας εκ των ερευνητών ο Δρ. Khan.

"Ίσως να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στα πράγματα που φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας.Η επίδραση που έχει ένα όνομα επηρεάζει ακόμη και τον τρόπο επιλογής  του ονόματος μιας εταιρίας. (Σκέψου: Amazon και  Apple.) "


Κορίτσια αλλάξτε nickname.....!!!


πηγή:http://www.weekinews.com/
« επιστροφή